НАГРАДИ ЗА НАЙ – ДОБРИТЕ

Новини

На 12 май 2022 г тържествено бяха връчени наградите от многобройните изяви на богоровци. Най-напред директорът Красимир Кръстев връчи призовете на отличените в ежегодната изложба „Артбоклук“, организирана по повод Деня на земята. Предизвикателството пред учениците е с много фантазия и изобретателност да превърнат отпадъците в произведение на изкуството. Екатерина Костова – преподавател по биология и здравно образование обяви имената на отличилите се.

Първите две награди са за Силвия Канева от 9.а клас, превърнала капачки и хартия в симпатично мече, и Силвия Недялкова от 9.б клас за невероятното превъплъщение на автомобилната гума в красива саксия за цветя. Второто място е за Теодор Иванов от 9.а клас за робот от пластмасови бутилки. Трети в класирането е Пламен Петков от 10.а клас за пано от капачки и хартия. Поощрителна награда за къщичка от дървени клечки получи Георги Георгиев от 9.в клас.

На тържеството официално своите сертификати получиха и участниците в Националния фестивал на театъра на испански език. Теодора Христова – преподавател по испански език – обяви наградите за Анелия Вълчева от 9.а, Илида Илиева и Милица Панева от 10.а, Георги Делчев от 11.а, Александър Киров и Димитър Делчев от 11.а клас.

Успехи за най- добрите
Театър на испанки език

Стефка Иванова – преподавател по физика и астрономия – обяви наградите за участниците от ПЕГ „Д-р Иван Богоров” в проведената онлайн Международната олимпиада “Be safenеt” 2022, „Природни и технологични бедствия“/”Natural &Technological Hazards”/. Съвместно с г-н Калоян Донев – учител по география и икономика – отбор „Земляни“ се представи отлично в конкуренция със 108 отбори от цяла Европа.

Успехи за най- добрите
Be Safe Net – отбор “Земляни”

Пожелаваме успех и догодина в тази изключително трудна и интересна надпревара!

Related Posts