ТЕАТРАЛИТЕ С ПРЕМИЕРА ЗА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК

ТЕАТРАЛИТЕ С ПРЕМИЕРА ЗА ПАТРОННИЯ ПРАЗНИК

Младите актьори от Театралния клуб в ПЕГ“Д-р Иван Богоров“ зарадваха своите почитатели с премиера точно за деня на патронния празник – 20 април. В най-добрите традиции на театъра в гимназията, но с изцяло нов състав и репертоар театралите с ръководител Нелина Михайлова  спечелиха бурните овации на публиката.

Първи сцената завладяха Ванеса Стоянова и Ани Гочева със забавна история за вечните тийнейджърски проблеми  “Някъде, никъде”. Вниманието прикова и монологът в изпълнение на Мадлен Йосифова  – “Ходом марш” от Тара Меддъф .“Невероятна история” от писателя О. Хенри разказа Александър Христозов. Много съвременни красавици разпознаха в комичен план вълненията си заедно с Мария-София  в нейния монолог “Счупен нокът” авторски текст на Нелина Михайлова.

Димитър Стоименов представи атрактивно “Ментално чекмедженце с вълнения и размисли на един психейтър”, а Дария Тонева накара публиката да се замисли какво е красотата днес с монолога си „Прекрасен ден”. Към българската класика се завърна Цветелина Димитрова с прозренията на г-жа Терзийска от Вазовата комедия “Службогонци”. Един бурен и необичаен кастинг пък представиха Петко, Алексия, Мартин и Мария-София. Изненадата за публиката бе музикалното изпълнение на Дария – вокал, и Далия – пиано.

По отзивите на възхитените зрители  новото попълнение на Театралния клуб е готово за успешно представяне на професионална и национална сцена.

Related Posts